Sosyal Tesislerde Engelli Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor…!

Çorum Belediyesi Sosyal Tesislerinde, Engelli Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor. Özel öğrencilerimiz açık havanın tadını çıkardılar. Hitit Engelsiz Üniversite Kulübü, öğrencilerimizle sportif faaliyetler ve eğitsel oyunlar oynadılar. Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri Personellerinin hazırlamış olduğu ikramlar afiyetle yenildi. Öğrencilerimiz müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Program Belediye Başkan Yardımcımız  İsmail Yağbat’ın katılımıyla devam ederken öğrencilerimiz Başkan Yardımcımızla güzel bir sohbet eşliğinde pasta kesildi.

Başkan Yardımcımız  Sn.İsmail Yağbat’a öğrencilerimize gösterdiği ilgi ve alakalarına, Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri Müdürü ve personellerine ikram ve hizmetlerine, Hitit Engelsiz Üniversite Kulübü öğrencilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Beğeni:
Görüntüleme: